Toppmeny

Årsmöte

Välkommen till årsmöte

hast

Holmträsk Missionshus

Kl. 12.00 den 18 februari 2017

Bäste medlem

God fortsättning på det nya året!

Nu är det dags för årsmöte. Vi ser fram emot att mötas och hoppas så många som möjligt sluter upp. Under sex år har jag, Ewa Berg, varit med i styrelsen och de tre senaste åren som ordförande. I år ställer jag inte upp för omval då jag tycker att det är tid för en ny ordförande att få sätta sin prägel på styrelsearbetet.

Det är endast under det senaste året som jag haft fast telefon och dator. Under en period hade bara en person i styrelsen fast telefon. Det kunde såklart vara svårt ibland med kommunikationen men med fantasi och motivation går det att finna lösningar.

Ordförande före mig Christer Larsson hade liknande förutsättningar. Han var ett föredöme och gjorde det väldigt bra med små resurser, därför vågade jag ställa upp.

Varma hälsningar från Ewa Berg, ordförande

Mandattiden för samtliga medlemmar i styrelsen går ut vid årsmötet.

Ewa Berg, ordförande, Lotta Landström kassör, Eva Sundesson, ledamot och Marike Muhi, ledamot, Attila Muhi, suppleant. För revisor Anders Åknert och vice revisor Christer Larsson går också mandattiden ut.

Lotta Landström, Anders Åknert, Marike Muhi, Attila Muhi ställer upp för omval.

 

Vem vill du nominera till ny ordförande eller som styrelseledamot?

Har du någon person som du vill nominera till styrelsen? Personen ska vara vidtalad och svarat ja till att bli nominerade. Du kan också nominera dig själv. Skicka brev med din nominering till valberedningen senast den 16 februari.

Eva Espling Mattsson, Björkgatan 27 Lgh 1101, 973 31 LULEÅ

No comments yet.

Lämna ett svar